Ganljivo

5 znakov, da je umrla ljubljena oseba še vedno v vaši bližini!

Težko je izgubiti nekoga, katerega smo imeli zelo blizu. Vsi smo izgubili nekoga na neki točki v svojem življenju in na žalost se moramo s tem soočiti na najboljši možni način.

Kljub temu da nekoga ni več z nami, ne pomeni, da je oseba za vedno izginila iz naših življenj! Tukaj je nekaj znakov, ki lahko pomenijo, da vaša ljubljena oseba še vedno nekje v bližini!

1. Vonj

Ko je duh ljubljene osebe v bližini, lahko manifestira na različne načine. Ena izmed najbolj pogostih je vonj. Vonj je pogosto eden od najmočnejših povezav z njo. To je lahko vonj cigaret tobaka ali parfum ali celo aroma najljubših jedi, ki se pripravljajo. Uživajte, to je sporočilo, ki ga dobivate neposredno iz vašega pokojnega.

2. Pojavljajo se v tvojih sanjah

To je eden izmed najpogostejših načinov, sanje uporabljajo za interakcijo z nami. Naša podzavest misli so vedno bolj odprti za duhovni svet. Sanje vključujejo umrlega so neverjetno realistične in sploh ne kot normalne sanje. Bodite pozorni na to, ko imate take sanje, je lahko sporočilo.

3. Tvoje stvari izginejo

Morda se boste počutili, da predmeti iz vsakdanjega življenja izginejo iz običajnih mestih. To je lahko, da se je umrli sorodnik ali prijatelj igral z vami. Morda se zdi neumno, ampak to ne pomeni, da so izgubili željo, da bi igrali z vami. Smejte se z njimi!

4. Nenavadne Misli

Lahko pride do misli,za katere menite da niso vaše in  jih zaseda nekdo drug. To je lahko znak, da so umrli ljudje še vedno z vami. Če imate takše misli za katere menite da niso vaše, bodite pozorni na njih, še posebej, ko bodo začele govoriti z vami.

5. Znaki na pogrebu

Po prepričanju James Van Praagha, ki je  priznani psiholog, meni da duhovi mrtvih pridejo na svoj lasten pogreb. Hodijo po sobi poskušajo potolažiti svoje najdražje, prijatelje in dajejo znake, da je vse v redu. Ljudje smo na pogrebu preveč žalostni in dekoncentrirani, da teh znakov sploh ponavadi ne opazimo.

Loading...
Komentiraj

Popularno

Domov