Ganljivo

Pravičnost za psičko: zločinec dobil 15-letno kazen za mučenje živali.

Trajalo je več kot dve leti, da je človek, ki je mučil Caitlyn, končno prejel ustrezno pravno kazen! 

V začetku leta 2015 so prebivalci v Južni Karolini (ZDA) v strašnem stanju našli to mešanko s staffordom.

Moški je 15 mesecev stari psički gobec prelepil z izolirnim trakom. Caitlyn, prijazna mešanka s staffordom, je sicer potepuška psička, ki pa jo domačini dobro poznajo.

Vendar pa je bila tako tesno zvezana, da ji je trak odrezal njeno mehko meso. Caitlynin jezik je bil že črn, ko so ji končno odstranili trak, da so sprostili krvni obtok.

Imgur / MrSinyster

Preden jo je kdo odpeljal na kliniko, je bila dva dni v bolečinah. Niti veterinarji, še niso videli kaj tako groznega. Za reševanje revne Caitlyn je bilo potrebno nekaj dolgih operacij. Policiji je uspelo ujeti kriminalca, ki je je naredill to, da gre skozi toliko trpljenja.

Foto: Facebook / Charleston Animal Society

Lani je 44-letni moški končno prejel sodbo: pet let zapora zaradi krutosti živali. Zaradi drugih kaznivih dejanj je za rešetkami pridobil še 15-letno kazen. Zahvaljujoč odvetniku Tedu Carveyju, ki jo je nenehno zagovarjala, lahko Caitlyn končno vidi pravičnost.

Medtem je Caitlyn sprejela lepa družina. Od preteklega časa je na njenem gobcu samo ena brazgotina, kmalu pa bo plačal njegov nekdanji lastnik.

S to kaznijo bo moški služil kot primer, ki bi pokazal, da krutost živali ni zločin, ki bo ostal nekaznovan.

Vsakdo, ki muči živali, si zasluži pošteno kazen!

Loading...
Komentiraj

Popularno

Domov