Recepti

Očistite arterije in pozdravite povišan pritisk s tem naravnim receptom!

S tem starim in naravnim pripravkom si lahko bistveno izboljšate zdravje in počutje. Pripravljen je iz treh zdravih živil, ki skupaj tvorijo zelo močno orožje pred vsako boleznijo.

Zanj boste potrebovali štiri večje glavice česna, štiri ekološke limone z olupkom, manjši koren ingverja in dva litra vode.

Limone dobro operite in narežite. Očistite tudi česen. Nato limono, česen in narezan ingver dajte v mešalnik in dobro zmešajte. Ko dobite gladko zmes, jo dajte v lonec in čez nalijte dva litra vode. Nato segrejte in mešajte. Zmes ne sme zavreti, tik pred tem jo odstavite s štedilnika. Nato pokrijte in pustite, da se dobro ogladi. Nato precedite skozi gazo v čiste steklenice.

Tako pripravljen napitek pijte po en deciliter na tešče in en deciliter dve uri pred kosilom. Kura naj traja tri tedne, nato naredite teden dni odmora in spet ponovite. Če vam okus ne paše, lahko dodate med.

Že po prvih treh tednih boste občutili popolno regeneracijo vašega telesa. Izboljšalo se vam bo počutje, koža bo postala bolj čista, uravnali si boste holesterol, krvni tlak, sladkor. Okrepili boste srce, imunsko odpornost, imeli boste več energije. Napitek vas bo ščitil tudi pred boleznimi.

Preden boste napitek pili, ga vedno dobro pretresite, da se sestavine pomešajo med sabo. Ker napitek vsebuje tudi limono, ta nevtralizira česen in neprijetnega zadaha ni.
Napitek je zelo priporočljiv tudi za pitje starejših oseb, saj vrača energijo, pomladi telo in izboljšuje prekrvavitev.

 

VIR: mojaleta.si

Komentiraj

Popularno

Domov