Zabavno

NORO: Upokojeni poštar izvedel, da je oče kar 1300 otrokom!

Očitno vici o poštarjih le niso tako nedolžni kot smo mislili.

DNK test je razkril, da je upokojeni 87 letni poštar oče kar 1300 nezakonskim otrokom. Neverjetno resnico je odkril zasebni detektiv, ki ga je najela družina iz amerikškega Tennesseeja.

Preiskava je trajala kar 15 let, zbrali so več kot tisoč DNK vzorcev, ki z gotovostjo potrjujejo, da je en človek dobesedno oče več kot tisočih nezakonskih otrok v regiji.

Upokojeni poštar se svoje ”rodovitnosti” ne sramuje, za lokalne medije je pojasnil, da v tistih časih kontracepcija pač še ni bila tako razširjena kot danes.

Pripovedal je, da so bila šestdeseta leta prejšnjega stoletja ”dobri stari časi”. Zviti poštar se je znal preleviti tudi v slavnega pevca Johnnyja Casha, kar mu je pri ženskah zelo uspevalo.

Zasebni preiskovalic Sid Roy si nikakor ni predstavljal, da se bo ena tako preprosta naloga zavlekla v 15 letno iskanje resnice. Povedal je:

Poštar je povprečno spočel 29 otrok v enem letu.

Detektiv je pojasnil še, da otroci tega legendarnega poštarja ne nameravajo sprožiti nobenih pravnih postopkov. Večina vpletenih namreč ne želi, da informacije postanejo javne, saj bi resnica lahko povzročila razkol v številnih družinah.

VIR:BlazeMeter

Preiskovalec je mnenja, da bi otrok lahko bilo še veliko več kot 1300, ampak pravi, da je dovolj. Iskanju resnice je namreč porabil kar 15 let svojega časa, ni pa želel komentirati ali so neraziskane številke otrok v stotinah ali tisočih.

Očitno bo treba ob poštarjevih prihodih ostati doma pri ženi, kaj pravite? 😉

Delimo to neverjetno zgodbo tudi med prijatelje.

Komentiraj

Popularno

Domov