Le kdo ne pozna The Kelly Family? To se je zgodilo s člani popularne skupine... - NAROBESVET
Zanimivo

Le kdo ne pozna The Kelly Family? To se je zgodilo s člani popularne skupine…

Se jih spomnite? 󰀀
Če razmišljamo o družini Kelly , prva stvar, ki si jo lahko zamislimo, je, da obstaja veliko bratov, ki živijo za glasbo in pojejo pesem. Na začetku svoje kariere so jih imenovali The Kelly Kids.

Sprva so nastopali samo v cirkusu in na lokalnih prireditvah, toda s časom so načrtovali večje projekte in orkester je rasel, saj so se najmlajši člani družine Kelly pridružili ekipi. Leta 1976 so bili znani na Irskem in v Španiji ter so se odločili osvojiti občinstvo v Italiji, na Nizozemskem in v Nemčiji. Njihova priljubljenost je vedno bolj rasla.

V devetdesetih letih so se koncerti odvijali po vsem svetu, vključno s Kitajsko.

Leta 2002 so The Kelly Family predstavljali Irsko na tekmovanju za pesem Evrovizije, kjer so osvojili 4. mesto, vendar njihovo veselje ni trajalo dolgo, ker jim je v tistem letu umrl oče, zaradi infarkta. Zaradi teh dogodkov je Paddy Kelly odstopil od dolgih las in glasbe ter postal menih. Vendar pa je leta 2010 zapustil samostan, da bi se vrnil v glasbo. Glasbenik pripravlja nov album, ki bo njegov četrti solistični album. Trenutno vodi svojo solo kariero v Nemčiji, kjer živi s svojo ženo.

 

Poleg uspeha se je družina Kelly spopadala s številnimi težavami, saj je bil njihov oče Daniel Kelly opisan kot zelo stroga oseba in kritiziran od Jimmyja Kellyja. Nekoč so fantje želeli zapustiti družino Kelly, ker je njihov oče porabil ves denar.

Po uradnem razpadu zasedbe so bratje nadaljevali svojo kariero kot solisti ali pa so se pridružili svojim ženam, vendar se nikoli niso združili. Letos se je družina Kelly vrnila na oder s Kathy, John, Jimmy, Joey, Patricia in Angelo ter izdala svoj album “Weve Got Love” , ki vključuje starejše in nove pesmi. Poleg tega se bo leta 2018 začela turneja v Nemčiji.

Najmanjši brat, Angelo, je še vedno na odru s svojimi brati. Angelo je poročen in oče petih otrok.

 

Maite Kelly je trenutno lastnica svoje znamke oblačil in dopolnilne trgovine, ter srečna mati treh otrok. Kljub nadaljevanju svoje samostojne kariere se ni zavezala, da bo z družino Kelly nastopila na nemški turneji.

 

 

Komentiraj

Popularno

Domov