Zanimivo

NEUMNO: Njen telefon je obtičal v maternici, sedaj toži SAMSUNG!

Saj ni res, pa je!

Salma Briant, 39 letnica, je odšla na sodišče iskat pravico. Njeno zdravljenje v bolnišnici v New Mexicu naj bi stalo več kot 1 milijon dolarjev, zaradi nezgode pa trpi tudi za psihološkimi bolečinami in stisko.

“Želela sem samo poskusiti, kakšen občutek je imeti telefon na vibracijskem načinu v (saj veste kaj), samo tako, za zabavo. Ampak se je hitro izkazalo, da je tako početje prava nočna mora!”, je v solzah povedala na sodišču.

Stvar se je zakomplicirala, ko telefona ni bilo mogoče več spraviti ven. Tako je Salma bila primorana oditi v bolnišnico, kjer so ji opravili carski rez in odtranili telefon. Punca namreč ima atipično obliko medeničnega vratu, zaradi česa telefon ni hotel po isti poti nazaj ven. V času posega pa ni imela zdravstvenega zavarovanja, zato zdaj toži Samsung.

“Samsung definitivno nosi krivdo pri moji nezgodi. Na telefonu namreč ni opozorila, da je ob takem početju nevarnost in tveganje. Telefoni bi morali imeti opozorilo, da se ne smejo vstavljati v telo!”, je na sodišču povedal odvetnik Salme Briant, Jim McAfee.

Tiskovni predstavnik Samsunga je podal izjavo. Povedal je, da nima komentarja na ta dogodek, so pa še vseeno pripravljeni zadevo rešiti izvensodno.

To pa ni prva taka tožba. Podobna tožba je doletela še konkurenčni Apple, leta 2014, potem ko je moški pogoltnil kar 14 iPhonov in končal z zastrupitvijo v bolnišnici. In kaj je pri tem vsem še najbolj čudno? Možakar je tožbo dobil, Apple od takrat naprej k svojim telefonom dodaja opozorilo, da telefoni niso primerni za prehrano ali vstavljanje v človeške odprtine, moški pa je dobil sicer neznan, ampak verjetno kar zajeten kupček denarja.

Se tudi vi sprašujete, v kakšnem svetu živimo?

Komentiraj

Popularno

Domov